Kenneth de Krieger

Locatie: Schiedam
Opleiding: Codarts Rotterdam

Sinds zijn 15e levensjaar is er geen dag voorbij gegaan waar hij geen muziekinstrument in zijn handen heeft gehad. Door een bijzondere interesse in rock, blues, funk, pop en de hardere stijlen was hij als tiener te herkennen aan de veel te grote hoofdtelefoon, waar hij dag in dag uit muziek door luisterde. Om vervolgens een poging te doen om alles na te spelen.

Bijna vanzelfsprekend was het doel om muziek studeren en ‘later als hij groot is’ van gitaar spelen zijn beroep te maken. Een aantal jaar later heeft hij vol trots zijn diploma aan de Popacademie te Rotterdam behaald. Na de zijn afstuderen speelde hij bij verschillende acts variërend van pop, pop-punk, cross-over, rock en metal acts. Waar hij meerdere albums op zijn naam heeft staan.

Momenteel staan de doordeweekse dagen in het teken van lesgeven en het doorgeven van zijn passie. In het weekend speelt hij met met Slash N’ Roses (Guns N’ Roses Tribute band) en andere acts door heel Europa.

Staan jouw dagen ook in het teken van muziek en wil jij gitaarles? Dan kan dat! Hij geeft namelijk les op een splinternieuwe lokatie in Schiedam. Meld je aan bij Gitaarschool en vraag naar de mogelijkheden!