Schiedam

Met een team van enthousiaste en vakkundige docenten verzorgen wij sinds 1996 (bas)gitaar, ukelele, zang en bandcoachinglessen van hoge kwaliteit die laagdrempelig en betaalbaar zijn! Plezier, persoonlijke benadering en gedegen onderwijs zijn enkele kernwoorden die goed passen bij Gitaarschool.nl. Wil je dus goede en betaalbare lessen volgen  dan ben je van harte welkom in Vlaardingen.

Kwaliteit, plezier, professionele en moderne lessen en een fijne sfeer zijn zomaar een aantal kenmerken die je terug vindt binnen onze school. Ons team bestaat voornamelijk uit geschoolde docenten welke zeer veel ervaring hebben op het gebied van lesgeven en regelmatig optreden met hun bands. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende muziekstijlen. Daarnaast bieden wij: goed bereikbare locaties, zeer ervaren en deskundige docenten, de eerste 4 lessen voor € 64,-  (ex 21 % BTW, vanaf 21 jaar bent u btw plichtig) voorspeelavond (en), combinatie gitaar en zangles,  bandcoaching,  opnames maken tijdens de les,  voorbereiding op muziek opleidingen en lessen in muziektheorie en gehoortraining (solfège). 

Inschrijven kan vanaf 6 jaar les en gedurende het hele jaar.  De eerste 4 lessen volg je al voor € 64,- (ex 21 % BTW, vanaf 21 jaar bent u btw plichtig) daarna schrijf je je in voor de reguliere lessen. Ben je nog niet in bezit van een gitaar? Geen probleem! Je huurt bij ons al een gitaar (incl. hoes) voor € 6,65 p/week (ex 21 % btw). Deze kun je mee nemen naar huis, want je moet wel kunnen oefenen. 

Lesaanbod

bij Gitaarschool.nl kunt u les krijgen op de volgende instrumenten:

  • Akoestische gitaar
  • Elektrische gitaar
  • Elektrische basgitaar
  • Zang
  • Ukulele

Voor bovenstaande instrumenten heeft u keuze uit de onderstaande lesvormen:

Kennismakingslessen
Voor leerlingen die eerst (bas)gitaar of zangles willen uitproberen. De kennismakingslessen zijn een doorlopende actie van vier privélessen voor slechts € 64,- (ex 21 % btw). Daarna kunt u beslissen of u wilt doorgaan met de lessen.

Privéles 
U krijgt één op één les. Hierdoor kan de docent direct op al uw wensen inspelen. In de lessen wordt er altijd gewerkt vanuit de behoefte en interesse(s) van de leerling. Privé-lessen worden gegeven vanaf 6 jaar en duren minimaal 30 minuten.

Duo les  
Lessen met 2 leerlingen tegelijk. Ook deze lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Combinaties die we vaak zien zijn: ouders en kind, kennissen van elkaar of samen met iemand van onze wachtlijst. Belangrijk is dat leeftijd, interesse en niveau op elkaar zijn afgestemd.

Cursus slaggitaar   (inclusief lesmateriaal)
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die in 13 lessen van 1 uur de basis wil leren van het gitaarspel. Zeer geschikt voor mensen die nog nooit gitaar hebben gespeeld.  Aan de hand van onze eigen geschreven methode leert u eenvoudige akkoorden, ritmes en bekende popsongs te spelen.  U kunt zich het gehele jaar inschrijven en de cursus zal van start gaan bij minimaal 6 inschrijvingen.

Cursus bandcoaching
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag in een band wil spelen of al een eigen band heeft. Je kan met je eigen band direct aan de slag gaan of als je nog geen band hebt dan gaan wij op zoek naar muzikanten die het beste passen bij jouw niveau en muziekstijl. Uiteindelijk is het de bedoeling  dat alle bands het podium betreden. Ter afsluiting van de cursus zal er een optreden plaats vinden. U kunt zich het gehele jaar inschrijven en de cursus zal van start gaan bij minimaal 4 inschrijvingen (drums, basgitaar, gitaar en zang).

KLIK HIER VOOR ONZE GUNSTIGE TARIEVEN

Wanneer wordt er les gegeven?

In Schiedam geven wij les op woensdag tussen 15.00 en 21.30. De lessen worden gegeven op Openbare daltonschool “de Klinker” : Bernardus IJzerdraatsingel 1, 3123 CC in Schiedam.