Onze docenten

Locatie: Vlaardingen
Opleiding: conservatorium

Begon op 8 jarige leeftijd met klassieke gitaarlessen bij Dik van der Kaaden en wist vanaf dat moment dat muziek maken zijn roeping was. Na vier jaar klassiek gitaar, besloot hij elektrische gitaar te spelen. Hij werd toegelaten op de HAVO voor muziek en Dans en het Rotterdams  conservatorium CODARTS . Sindsdien is Bob met ontzettend veel plezier en passie gaan lesgeven. Daarnaast is hij eigenaar van de gitaarschool.

Van 2004 t/m 2010 speelde hij in de band Xystus waar hij vele poppodia betreden heeft en meerdere albums mee uitbracht. Hoogtepunten uit zijn carrière tot nu toe waren de shows met Equilibrio in 2008 en de Karmaflow show in 2015 samen met het Metropool orkest. Sinds 2015 tot heden is hij zeer actief met zijn band Ex Libris waar ze in juli 2018 hun eerste chapter van hun derde album release : “ANN” zullen uitbrengen. Medio 2019 zal de rest van het album uit komen.

Verder speelt Bob met de band Ayreon het complete “into the electric castle” album met niemand minder dan “Fish”(ex zanger Marillion) en vele andere internationale artiesten. Op 13,14 en 15 september 2019 speelde ze rock tempel 013 Tilburg 4 x uitverkocht voor 12.000 man uit 64 landen! Het hele concert verschijnt medio 2020 op DVD en Blu ray.

Kreeg les van: Dik v/der Kaaden, Erik Ball, Menno Gootjes (Focus), Leendert Haaksma (Anouk, Soulvation, Trijntje Oosterhuis), Rogier Wagenaar (Claudia de Breij, Waylon), Age Kat (the Frog, Rick DeVito, Valensia) en Martijn v Agt (Anouk, Ilse de Lange).

Speelde in voorprogramma’s van o.a : Epica, Machine Head, Autumn, Trial of Tears en Kamelot.

Speelt in bands: Ex Libris, akoestisch duo met Dianne van Giersbergen

klik hieronder voor video’s

video 1
video 2
video 3
video 4

 

Locatie: Vlaardingen
Opleiding: Codarts Rotterdam (conservatorium)

Begon op 7 jarige leeftijd met gitaarspelen. In eerste instantie deed hij dit op een klassieke gitaar, echter was de elektrische gitaar het instrument welke de grootste aantrekkingskracht op hem had. Hij deed auditie voor de Havo voor muziek en dans (vooropleiding conservatorium) en werd toegelaten. Hier kreeg hij les van Erik Ball en Maxim Slock. Hij speelde op de SENA Guitar awards met de begeleidingsband van Anouk (Michel van Schie, Ronald Kool, Hans Eikenaar) net voordat gitaar maestro : Joe Satriani de Award in ontvangen nam. Tevens deelde hij het podium van 013 met niemand minder dan Gene Simmons (bassist van de legendarische band KISS). Inmiddels studeert hij aan het Rotterdams conservatorium CODARTS. Hier krijgt hij les van Martijn van Agt (Anouk, Ilse de Lange) , Leendert Haaksma ( Anouk, Soulvation, Trijntje Oosterhuis, Voice of Holland band), Menno Gootjes (Focus) en Age Kat (the Frog). Naast deze lessen volgt hij ook les van gitaar tovenaar: Scott Henderson. Lesgeven doet hij sinds kort op de gitaarschool wat hij met zeer veel enthousiasme en overgave doet. Daarnaast speelt hij in diverse bands waaronder een TOTO tribute band en met leden van de Scott Henderson band.

Locatie : Vlaardingen

Vanaf zijn 10e jaar ontstond zijn grote passie voor gitaar. Na eerst vier jaar klassieke gitaarlessen te hebben gevolgd, begon al snel de elektrische gitaar zijn intrede te doen. Vanaf 13 jarige leeftijd speelde hij dan ook in zijn eerste bandje.

Hij speelde in talloze bands met bekende muzikanten waaronder : Richard Hijerman(drums), Rens Lemaier (bassist Guus Meeuwis), Albert van Dijk (pianist bij crazy piano’s en radio 538 en Jan van Duikeren  (onder ander trompettist bij Candy Dulfer). Los van de vele optredens die hij elke week deed bleef hij zich ontwikkelen als gitarist. Zo volgde hij  gitaarlessen bij Egon Verhoeven (gitarist van Hans Dulfer), maar ook bij diverse conservatorium studenten.

Vanaf 1995 tot op heden is hij werkzaam als fulltime muzikant. In 1996 heeft hij gitaarschool Vlaardingen opgericht. Ook is hij mede auteur van een  gitaarmethode (twee delen) die is uitgegeven door de Haske  (Europa’s grootste muziek uitgeverij).

Wekelijks geeft hij met veel plezier les in diverse stijlen. Lesgeven zit hem in het bloed. Het geeft hem veel voldoening om alle kennis over te dragen aan mensen die ook passie hebben voor dit geweldige instrument.

Klik hier voor video’s:

video 1

Locatie: Vlaardingen
Opleiding: Codarts Rotterdam (conservatorium)

Na lang zeuren bij familie kreeg hij op zijn 14e eindelijk een elektrische gitaar cadeau, wat uiteindelijk veel meer dan een leuke hobby zou gaan worden. Al snel realiseerde hij zich dat hij van muziek zijn beroep wilde maken. Via een korte omleiding is hij op een MBO muziek opleiding terecht gekomen waarna hij door stroomde naar het Codarts conservatorium in Rotterdam. Hier starte zijn carrière en heeft hij verschillende tours gedaan in het Nederlandse club circuit, maar ook alle grote theaters als gitarist van de Rock n’ Roll muziekvoorstelling Chez Brood (over het leven van Herman Brood). Daarnaast is hij gitarist bij Jan Rot waarmee hij 3 albums opgenomen heeft, met als hoogtepunt een show in koninklijk theater Carré. Naast gitarist is hij ook een zeer bedreven bassist, en vervult deze rol binnen de Rotterdamse “dark-rock” band Kid Harlequin. Gedurende zijn tijd op het conservatorium is hij les gaan geven en wilt dit blijven doen, om zo zijn vak aan nieuwe of oudere generaties over te kunnen brengen.

klik hieronder voor video’s:

Locatie: Vlaardingen
Opleiding: Rockacademie Tilburg

Naast haar eigen muzikale carrière geeft ze ook zang/gitaarles, workshops en bandcoaching.  Laura is regelmatig te zien geweest bij televisie programma’s als: RTL Late night, Koffietijd en Zapplive. Daarnaast heeft ze de titelsong van de film “Hartenstrijd” met Nick & Simon gemaakt en verzorgde ze het voorprogramma van Martijn Fischer zingt Hazes tour. Hiermee speelde ze op grote podia zoals: Ahoy Rotterdam, Paradiso Amsterdam en 013 Tilburg en vele anderen.

Klik hieronder voor video’s:

video 1
video 2
video 3

Locatie: Bleiswijk
Opleiding: Rockacademie Tilburg

Naast docent is hij locatiemanager voor de vestiging in Bleiswijk. Dit in combinatie met de verschillende bands waar hij in speelt, maken zijn muzikale werkzaamheden buitengewoon interessant! Dat enthousiasme probeert hij dan ook op zijn leerlingen over te brengen.

Klik hieronder voor video’s

video 1
video 2
video 3

 

Locatie: Heenvliet en Bleiswijk
Opleiding: conservatorium

Werd al op vroege leeftijd in aanraking gebracht met verschillende instrumenten; piano, gitaar, drums, percussie en zang. Op zijn 11e werd hij hopeloos verliefd op “de muziek” tot op de dag van vandaag.

Hij is al meer dan 20 jaar actief als uitvoerend en docerend muzikant met verschillende bands en artiesten in allerlei soorten stijlen. Plezier in de lessen staat bij hem altijd voor op!

Kreeg les van: Dik v/der Kaaden, Erik Ball, Menno Gootjes, Leendert Haaksma, Rogier Wagenaar, Age Kat en Martijn v Agt.

Klik hieronder voor video’s:

video 1
video 2
video 3